AESA Nederland B.v.

Ontwerp, productie, installatie en onderhoud van geveltoegangssytemen

Ontwerp

Ontwerp is de eerste stap van het proces bij het leveren van een veilige, functionele en kosteneffectieve gevelonderhoudinstallatie die voldoet aan alle uiteenlopende behoeften voor geveltoegang en onderhoud van gebouwen.

Het ontwerp van de gevelonderhoudinstallatie vind plaats in samenwerking met architecten, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, gebouweigenaren en bouwbedrijven.

Productie

De installaties voor AESA Nederland worden geproduceerd door EuroAcces Technology (Atech). ATECH is het resultaat van 50 jaar ervaring die is opgedaan in de productie van gevelonderhoudinstallaties.

De producten van ATECH zijn vervaardigd uit de best beschikbare materialen en voldoen aan de daarvoor geldende normen. Met het uitgebreide machinepark kunnen wij altijd voorzien in uw wensen en hebben wij de mogelijkheid om de benodigde materialen binnen een korte tijd te vervaardigen.

 

Installatie

De montage van de railbanen en de installatie van de gevelonderhoudinstallatie gebeurt door eigen monteurs (Nederlandstalig), hierdoor is de kwaliteit van de montage railbaan en gevelonderhoudinstallatie geborgd.

Onze monteurs zijn in bezit van VOL-VCA, een aanstelling volgens NEN 3140 en dat aangevuld met een jarenlange training on-the-job in de eigen serviceorganisatie volgens een vastgelegd opleidingsplan.

Onderhoud

Om aan de technische eisen en klantwensen te voldoen zijn alle monteurs specifiek opgeleid op het gebied van gevelonderhoudinstallaties. Uitgangspunten zijn minimaal VOL-VCA, een aanstelling volgens NEN 3140 en dat aangevuld met een jarenlange training on-the-job in de eigenservice organisatie volgens een vastgelegd opleidingsplan.