Over AESA Nederland B.V.

Over AESA Nederland

AESA Nederland is opgericht in 2008 om de Nederlandse, Belgische en Scandinavische 

markt te voorzien van gevelonderhoudinstallaties.

Elke gevelonderhoudinstallatie is ontworpen om een oplossing op maat te bieden voor de geometrische complexiteit van elk gebouw en gevelsysteem.

 

Met het beste toegangssysteem voor steeds complexere infrastructuren, leveren we een 

product op maat dat een specifieke oplossing biedt met een hoge toegevoegde waarde, in 

nauwe samenwerking met architecten, bouwbedrijven en ontwikkelaars; gebruikmakend van onze enorme technische capaciteit en uitgebreide expertise om een van de veiligste beschikbare apparatuur te bieden.

AESA Nederland is gespecialiseerd in complexe gebouwen tot mega hoge torens die het volledige proces bestrijken, vanaf het voorlopige ontwerp, engineering & ontwikkeling van het product, fabricageproces, assemblage & testen, transport tot aan de installatie.

AESA Nederland maakt voor de levering van de railbanen gebruik van KOK Metaal uit Genemuiden. Deze firma heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de produktie van railbanen. 

 

De montage van de railbanen en de installatie van de gevelonderhoudinstallatie gebeurt door eigen monteurs, die al meer dan 20 jaar ervaring hebben in het monteren van railbanen en het installeren van gevelonderhoudinstallaties. 

Hierdoor is de kwaliteit van de montage van de railbaan en gevelonderhoudinstallatie geborgd.

 

AESA Nederland is werkzaam in zowel bestaande als nieuwbouw. Voor opdrachtgevers als vastgoedontwikkelaars, woningcoörporaties en bouwbedrijven, leveren wij maatwerk: puur vakmanschap geheel gericht op de wensen en eisen van de klant. 

AESA Nederland ontwerpt en installeert installaties voor gevelonderhoud die geheel voldoen aan uw wensen en eisen. Hierin houden we rekening met uw gebruiksgemak, optimale veiligheid en de bedrijfseconomische haalbaarheid van de installatie.

AESA Nederland houdt het graag duidelijk. Wij vinden dit zelfs noodzakelijk, om veiligheid en maatwerk te kunnen blijven waarborgen. Dankzij een organisatiestructuur met korte lijnen en onze ‘no nonsense’ instelling zorgen wij voor duidelijkheid, voor, tijdens en na de uitvoering van uw opdracht.

 

Een installatie voor gevelonderhoud maak je niet alleen. Deze systemen zijn het eindproduct van een nauwe samenwerking tussen ons, AESA Nederland en u, de opdrachtgever. Wij bieden u de meest efficiënte, veilige en passende oplossing. Dit is vooral mogelijk dankzij onze flexibele instelling, regelmatig overleg en onderlinge afstemming.

Zoals eindgebruikers terecht uitgaan van de betrouwbaarheid van onze installaties, zo kunt u ook vertrouwen op ons als leverancier en partner. Hiervoor staan onze jarenlange ervaring en vakkennis garant!

nl_NLNederlands